Category : Сервизи за климатици

Климатикът е онзи уред, без съществуването на който летните горещини и зимни студове ще ни застигнат много бързо. Голяма част от семействата използват климатик целогодишно. Освен, че отоплява и охлажда въздуха на желаната температура, то той не изисква кой знае каква поддръжка. Естествено, необходимо е да се извършва нужната профилактика, съобразно модела на климатика и съветите, които производителят посочва в книгата с упътване.

Хората, които не обръщат съсредоточено внимание на тази малка, на пръв поглед, подробност, страдат от повреда на климатика у дома. Не винаги обаче вие сте тези, които носят вина за възникналата неизправност. Случва се самото отоплително тяло да е към края на експлоатационния си живот и един бърз ремонт от истински професионалисти да го върне отново в играта.

Защо да изберете услугата „Сервизи за климатици”?

Това е една от услугите, предлагани от нас. Наблюденията ни са, че една не малка част от гражданите заменят повреден уред с нов такъв само, защото са изгубили надежда в повечето сервизни фирми. Ние обаче имаме една единствена цел и тя е да накараме хората отново да повярват във висококвалифицираните фирми, отдадени на това да служат вярно и да „съживяват” всякакви повредени уреди и електроуреди.

Ние разполагаме със собствена сервизна база, като предлагаме обслужване на всякакви видове климатици. С цел бързо и навременно диагностициране на проблема, нашите квалифицирани техници ще ви посетят на място. В случай, че заявите демонтаж на самия климатик, то ние сме в готовност да откликнем на всяко ваше желание.

Не се тревожете ако гаранционният срок на вашия климатик е изтекъл, ние сме насреща да го поправим така, че той отново да функционира пълноценно и за още дълго време. Резервните части, с които работим, са напълно оригинални от съответния вносител. Повредата задължително се диагностицира от правоспособен техник. Можем да ви гарантираме за надеждно извършения ремонт. В състояние сме да спазим предварително очертаните и уговорени срокове с клиентите.

Много от случаите, в които клиентът позвънява, повредата бива отстранена в рамките на час. По-сериозните проблеми изискват повече време, тъй като се налага да извършим поръчка на резервни части за съответната марка и модел. Ако доставката на резервните части изисква повече време, то самият ремонт е по-продължителен.

Инструментите, с които си служат техниците, са свръх високо качество, както и техниките, прилагани по време на извършвания ремонт. Компетентността на нашите техници позволява да съветват клиента за правилната експлоатация и работа на уреда за в бъдеще.

Цената – тя е изцяло съобразена с възможностите на масовия потребител. Бъдете сигурни, че услугата, която заявите, ще се впише перфектно в заделения от вас бюджет. Сервизи.com е правилният избор за разумния гражданин!