Либхер сервиз – ремонт на хладилници Либхер

Либхер сервиз

Кога се налага да потърсим Либхер сервиз

Изборът на хладилник е понякога доста трудно начинание. Тази техника понякога създава проблеми и се налага да се свържем с добър сервиз. Дори топ техника като Либхер хладилници или Бош например, не са застраховани от повреди. Първоначално си мислите, че знаете какво търсите, но после излиза, че всъщност не откривате дори и по-големите разлики между два крайно различни модела, докато те нямат друго общо по между си освен това, че са хладилна техника.

Това всъщност е съвсем естествено, а ако и вие сте така, значи просто сте като повечето хора, които не могат да открият голяма разлика между различните продукти и сляпо се доверяват на мнението на продавач-консултантите в големите търговски вериги. Но докато тези продавач-консултанти са добре инструктирани и обучени какво да ви кажат и как да се отнасят с вас като с клиент, те в по-голямата си част нямат и бегла представа какво наистина представлява съответния хладилник Либхер в действителност и какви са неговите предимства и недостатъци.

Така че ако ви предстои покупка на хладилник, ето ви добър повод да надникнете сами за кулисите и да научите нещо повече за това, което искате да купите. Има някои фактори (освен добрият им сервиз), които правят предлаганите хладилници Либхер по-добра алтернатива измежду десетки други най-различни възможности.

На кое да обърнем основно внимание при избора на хладилник?

Ако избирате нов хладилник Либхер за вашия дом, то най-добре обърнете внимание на това какъв сервиз предлага съответната марка, какви са условията по гаранцията на съответния продукт и колко години е гаранционният срок. Поинтересувайте се има ли близо до вас сервиз, който да се занимава с ремонт на тази марка хладилници в случай, че възникне повреда след изтичането на гаранцията.

Поинтересувайте се какви повреди най-често възникват при избраната от вас марка и се опитайте да откриете отзиви на хора, които са имали проблем с даден хладилник Либхер и за това как се е разрешила ситуацията. Всичко това са много важни обстоятелства, да не кажем, че всъщност сервизът трябва да бъде един от основните фактори при избора на нов хладилник. Когато ме попитат какъв модел бих препоръчал, аз лично винаги казвам на хората да се спрат на хладилник Либхер. Причините са много, но най-важната е тази, че сервизът на компанията Либхер е много добър и обикновено откликват доста бързо при възникнал проблем.

Имат ли значение отзивите в интернет?

Разбира се, всеки един отзив има голямо значение, стига зад него да стои истински клиент. За съжаление, много често зад отрицателните мнения в интернет може да стои човек, който просто иска да направи лоша реклама на този или онзи модел хладилник, което просто няма как да ви бъде полезно. За сметка на това, много по-добре е да послушате съветите на ваши близки и приятели относно дадена марка хладилници. Именно това е едно обективно мнение, което няма за цел да ви подхлъзне в дадена посока. Гледайте и отзивите за всеки Либхер сервиз, без значение в кой град се намирате.

Какъв модел хладилник да изберем за дома – по-скоро скъп, такъв на средна стойност или по-скоро евтин?

Много често хората правят грешката да изпадат в крайности и да купуват най-евтините възможни хладилници или пък да се спрат на най-скъпото, което успеят да намерят. При най-евтината техника обикновено важи правилото, че евтиното излиза най-скъпо, а за най-скъпите модели хладилна техника може да се каже, че много често разполагат с твърде голям излишък от функции, за които ще платите солена цена и твърде вероятно никога няма да използвате. Ако трябва да направите оптимален избор, повечето професионалисти биха ви посъветвали да избирате златната среда. Факт е, че докато най-евтините и най-скъпите модели хладилници наистина могат да създадат повече грижи на своите собственици, докато средния клас уреди се считат за най-благонадеждни и дълголетни. Ако пък се колебаете каква марка да изберете, то продуктовата гама на Liebherr, както ви споменах и по-рано, никога няма да ви разочарова и може да се приеме като един вид оптимално решение. Този бранд е със затвърдени позиции в доста страни по света и много хора сляпо се доверяват на качеството на всеки един хладилник Liebherr, което не е случайно.

Най-често срещани повреди…

Повечето модели хладилници в един или друг момент започват да създават известни грижи на своите собственици. В случая ви препоръчах марката Либхер и тъй като няма как в една кратка статия да изредя всички марки и техните слаби места, ще се опитам да се концентрирам върху отрицателните страни именно на този бранд, който ви препоръчах.

Подобно на много други творения на немската промишленост, хладилниците с марка Liebherr не са от електро домакинските уреди, които често се развалят. От тях може наистина да се очаква надеждност и дълъг живот. Въпреки това, както всичко произведено от човешка ръка, всеки един хладилник Либхер понякога може да се повреди.

За щастие повредите най-често са дребни счупвания на различни дръжки, копчета и други подобни, които са резултат от неправилна експлоатация и не пречат на ползването на уреда. Проблемът е, че този тип повреди сте си ги причинили сами и никой не носи отговорност да ви помогне с отстраняването.

По-сериозните повреди са рядкост при повечето Либхер хладилници, но все пак това е техника и няма как да се отрече напълно вероятността от подобни неприятности. Обикновено най-често срещаното оплакване на хората е свързано с възникнали грижи около ледогенератора, но това са проблеми, които лесно могат да се отстранят дори и да възникнат, което е малко вероятно.

Какво да очакваме като цена?

Цената на хладилниците на пазара варира в смайващо голям диапазон и когато разгледат различните предложения просто ще се изненадате от разликите. Именно това е и другата причина, поради която харесвам Либхер, а именно, че цената на повечето продукти от тази марка е средна за пазара на хладилници, а на фона на качествата на въпросния уред е дори ниска.

За Либхер може да се каже, че хората получават един от най-добрите продукти срещу парите си, защото често моделите притежават доста функции. Разбира се, ако целта ви е да изхарчите възможно най-ниската сума за хладилник, то трябва да знаете, че на пазара винаги има и нещо друго, което да е още по-евтино.

Ако обаче искате да получите нещо с разумно качество на добра цена, то Либхер е една от марките, при които най-добре се пресичат линията на цената с тази на качеството. Ако търсите нещо по-скъпо, на пазара се предлагат и по-луксозни модели, които разбира се вървят и на доста по-високи цени от средните.

При най-луксозните хладилници обаче, независимо от марката, която сте избрали, много често възникват различни дребни проблеми. Това е озадачаващо, защото хората очакват най-високо качество и най-безпроблемна работа от най-скъпите модели, а всъщност точно там най-често се появяват различни дребни проблеми.

Причината е, че най-луксозните хладилници обикновено съчетават най-много функции и възможности, а това дава най-голям шанс на някоя от многобройните системи да даде дефект. Но докато това се отнася за всички марки хладилници, то при марката Lienherr тази опасност е значително по-ниска, тъй като за производството им се използват само многократно тествани технологии и най-висококачествени материали.

Добри Либхер сервизи

Sofia Service

Понеделник – Петък:
09,00 – 18,00

Събота:
10,00 – 17,00

Само за района на гр. София

+359 896 34 86 86

info@sofiaservice.com

Сайт: http://sofiaservice.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8/liebherr/

 

СЕРВИЗ ФРИГОМАКС

София

телефон за връзка: 0878/105-608

email: service_frigomaks@abv.bg

Сайт: http://www.xn--80aambsaatdelagf1a0b3cza.com/

 

Фирма “ИЛАНДИ” ЕООД

Пловдив

телефон: 0878/888724

e-mail: ia_il2007@abv.bg

Сайт: http://www.ilandi-bg.com/serviz.html

 

Още информация за сервизните бази на Либхер

 

Полезна информация за хладилници Либхер:

 

 

4.6 (92%) 5 votes