Сервизи за мобилни телефони

ae57162779e3b42f1e2f4701229138c0Удобство или проблем на технологичния прогрес , мобилните телефони са неизменна част от нашето ежедневие . За да сме в крак с новите технологии трябва постоянно да четем и да се информираме за новостите .

Съвременният телефон (смартфон) далеч не е само средство за комуникация. Мобилните технологии днес ни дават много възможности и имат широк диапазон на употреба. Докато преди няколко години основната причина да имаш телефон беше това , че той ни свързва когато сме далеч един от друг , то сега нещата стоят много по – различно.

Многобройните функции, които изпълняват мобилните телефони ги правят полезни и удобни. Мобилните устройства биха могли да спасят живот , дават ви възможността да останете свързани с вашето семейство и приятели. Друга функция която изпълняват днес е тази на камерата , която ви помага да запазвате спомените от видяното. Използвани като  средство за общуване или източник на информация те правят живота ни по – лесен.

Мобилната комуникация има голям ефект върху  отношенията ни с  хората , като посредством телефоните ние оставаме свързани . Може да водим видео чат , който пък от своя страна прави разговорът по –  близък и създава усещането за физическо присъствие. Така обичаните от нас хора се „докосват“ до нас макар и на километри разстояние .

Смартфоните  могат да бъдат определени като мини – компютри  и като всяко едно устройство имат нужда от поддръжка – хардуерна или софтуерна . Тук може да намерите информация за едни от най добрите сервизи в гр. София

Сервизи за телефони – най – често срещаните проблеми?

  • Проблеми с микрофонът
  • Проблеми с батерията
  • Рестартиране на телефона
  • Проблеми с дисплея – срещат се следните няколко : изгорял или заседнал пиксел ,странни цветни отенъци или вибрации